Gratis verzending vanaf € 50,-
Verzending binnen 24 uur*
30-dagen geld terug garantie
Support +49 (0) 25 67 / 93 86 36

STROOM VAN HET LEVEN

Speciale gastheren willen hun gasten altijd speciale momenten bieden - zelfs op plaatsen waar niemand ze verwacht. Het project dat wij u vandaag willen presenteren, is gerealiseerd onder het motto "River of Life".

Na een korte briefing met de klant ontstond het idee om de wasruimtes voor dames en heren te verplaatsen voor het toilet en - ongebruikelijk - op de trap voor de toiletten. De opdrachtgever, een whiskystokerij, was direct overtuigd van ons concept en nodigde ons uit in de zout- en Hanzestad Lüneburg. De ideeën bleven ter plaatse sprankelen - de waterloop van het leven werd werkelijkheid.

De trapachtige en unisex wastafelruimte brengt alle bezoekers weer bij elkaar op één plek en dient de gasten als uitgebreide gespreksruimte. Een trap verbindt de twee toiletruimtes. Op deze manier heeft deze doorvoerplaats een andere functie, die van rituele zuivering. De gasten mengen zich bij de verschillende kranen voor vers water en door de trapsgewijze opstelling kan elke bezoeker zijn of haar geschikte hoogte van de wastafel kiezen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.